CăutareSr
3 decembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Tratament anti Pavel Turcu - Angelika Vee

26 mai 2010, 14:22

Blogul lui Vitalie Cojocari

Face ravagii în România… deocamdată pe net. Videoclipurile de pe Youtube, unde Angelika interpretează tot felul de piese, au adunat zeci de mii de vizitatori. Impresionează atât prin calităţile vocale, dar mai ales prin lejeritatea cu care trece de la o piesă la alta. Nu contează registrul, ea poate.

I-am invidiat cu invidie albă pe toţi cei pe care Dumnezeu i-a atins cu harul Lui şi drept urmare cântă angelic. Îi invidiez pentru că am fost călcat pe urechi de elefant şi sunt un antitalent la muzică. Dar să terminăm divagaţia şi să revenim la vedeta noastră în devenire. După un search pe google puteţi afla că a cântat prin Franţa, prin Hollywood, ca şi-a lansat mai nou o piesă. “Guale” parcă îi zice.

Mai jos un clipuleţ de pe youtube. Angelika a fost invitată la radio Zu şi a cântat acolo ca Britney, ca Beyonce, ca Rihanna. Dar ce zic eu, chiar mai bine decât toate aceste răsfăţate la un loc, mai ales că Vee se pricepe să dea şi în clape, şi în coardele chitarei. Deoarece nu e bine să aveţi încredere decât în propriile gusturi, mai ales pentru că ale mele sunt alterate, vă propun să vedeţi mai jos prestaţia basarabencei.

Of! Şi când te gândeşti că noi eram la un pas să-l trimitem pe Pavel Turcu la Eurovision… Ruşine nouă, avem astfel de talente, dar promovăm non valori.

 


Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T