CăutareSr
3 decembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

LENAmania de pe youtube

31 mai 2010, 23:26

Lena, câştigătoarea din acest an la Eurovision a creat o adevărata manie pe internet. Puştii, puşti un pic mai mari, cu multă sau puţină cultură muzicală, au umplut youtube-ul cu "creaţiile" lor. Am râs, mai ales de vioară şi chitară. Se pare că lumea se plictiseşte şi nu ştie de criză... Ei, şi dacă tot i-am găsit pe youtube, am zis să nu se piardă bunătatea de experienţă. Luaţi de vă bucuraţi, de vă binedispuneţi cu această ocazie. Care variantă de mai jos vă place?

 

La final, am adăugat o piesă de-a englezoaicei Duffy. De ce? Simplu. De la prima audiţie mi s-a părut că Lena îi seamănă. Mai are mult până la Duffy, dar îi seamănă binişor.

 

 

 

 

 

 

 

(sursa: www.cojocari.ro)


Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T