Politic

Caz de bruscare a liberal-democratilor la Cahul

Tinerii liberal democrati au fost bruscati in timpul unui flash mob la Cahul, comunica Agentia DECA-press.
DECA-press, 20 februarie 2009, 17:18

Persoane responsabile de mentinerea ordinii publice, angajati ai pazei presedintelui Voronin si consilieri orasenesti, inclusiv primarul de Cahul, i-au intimidat si bruscat pe tinerii liberal-democrati, le-au adresat injurii, au rupt pancartele si i-au fortat sa paraseasca locul manifestarii.

In cadrul actiunii Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), „Numaratoarea inversa pentru guvernarea comunista",  Organizatia de Tineret Cahul a PLDM a desfasurat un flash mob in fata Palatului de cultura din localitate, unde urma sa aiba loc si intalnirea cu alegatorii a candidatului pe listele Partidului Comunistilor la scrutinul parlamentar, Vladimir Voronin. Tinerii liberal democrati purtau pancarte pe care era inscriptionat numarul zilelor care au ramas comunistilor sa guverneze tara si mesaje privind incalcarea drepturilor omului.

PLDM a lansat o declaratie prin care condamna aceste actiuni ilegale si cere incetarea represiunilor si respectarea drepturilor omului macar pe ultima suta de metri.

T