Social

iLeader - conferinţă de Leadership pe data de 5 februarie la Chişinău

Evenimentul este destinat reprezentanţilor mediului ONG, corporativ şi studenţilor din Republica Moldova şi va avea loc pe data de 5 februarie la cinematograful Gaudeamus.
AIESEC, 25 ianuarie 2011, 14:35

La eveniment vor fi invitaţi 8 vorbitori care activează în diferite domenii şi au o experienţă bogată în leadership. Fiecare invitat va avea la dispoziţie o ora pentru a-şi expune părerea despre leadership şi despre ce trebuie să faci pentru a deveni un adevărat lider. La finele fiecărui discurs participanţii vor avea ocazia să adreseze întrebări invitaţilor şi să interacţioneze cu aceştia.

Printre speakerii evenimentului se numără:

Dorin Drăguţanu - pâna la numirea sa în funcţia de guvernator al BNM, Dorin Drăguţanu a deţinut funcţia de director în Departamentul Audit al companiei PriceWaterHouseCoopers Serbia. Pe parcursul a 7 ani de activitate la PwC Moldova a fost promovat pana la funcţia de manager superior in Departamentul Audit. In perioada 2003-2005 a exercitat funcţia de Manager de birou PwC Moldova.

Nata Albot - jurist licenţiat. Jurnalist: Radio Nova, Radio Dór, Radio ProFm. televiziune: ProTv şi Prime, proiecte: Rondul de Dimineaţă,One O'Clock Show, Roata Way, primul reality show din Moldova: Fabrica de Staruri, "Sare şi piper" la JurnalTV.

Doru Petruţi - directorul Institutului de Marketing şi Sondaje IMAS-INC, originar din România.

Valy Greavu - profesor la Universitatea "Alexandu Ioan Cuza" din Iaşi,recunoscut drept unul dintre cei mai buni specialişti IT din România, lucrează în calitate de consultant pentru instituţii financiare, private şi publice.

Dan Schipor - o experienţă de peste 10 ani în business,a gestionat direct bugete de zeci de milioane de euro si a condus structuri organizaţionale cu sute de angajaţi. Pasionat de management, deţine un Master in Business Administration (MBA) acordat de Open University Business School, UK.

Detalii despre iLeader, participanţi şi agendă, pot fi găsite pe site-ul http://iLeader.md/

Evenimentul este organizat de AIESEC Chişinău.

 

T