Politic

Mihai Ghimpu: Principala problemă a aie - lipsa de comunicare

Una din principalele probleme ale Alianţei pentru Integrare Europeană (AIE) este lipsa de comunicare, consideră liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.
INFOTAG, 19 iulie 2011, 10:28

Într-un interviu al lui Mihai Ghimpu acordat postului de radio Europa Liberă, el a declarat că: "liderul PLDM, Vladimir Filat, nu a încercat niciodată să se înţeleagă cu colegii din Alianţă".

"Din toţi patru cîţi am fost, înainte ne-am înţeles trei de minune, acum am rămas doi. Înseamnă că Dumnezeu îi ia cîte pe unul. Vom rămîne doi dacă al treilea nu înţelege", spus Ghimpu. În opinia lui, Filat se înţelege mai bine cu liderul PCRM, Vladimir Voronin.

"Odată ce Filat nu găseşte limbă comună cu noi, în schimb se înţelege cu Voronin, atunci să facă o coaliţie cu el. Cu noi Filat nu poate purta tratative, în schimb cu Voronin se înţelege foarte bine şi chiar îi este recunoscător. Voronin parcă este o fată mare, merge frumos, liniştit şi-l laudă pe Filat", a spus Ghimpu.

Ghimpu consideră că alegerile parlamentare anticipate vor avea loc în cazul în care acest lucru îl vor decide PLDM şi PCRM.

© 2011 INFOTAG all rights reserved

 

T