Politic

Igor Dodon rămâne în PCRM şi va lansa câteva proiecte sociale

Deputatul PRCM, Igor Dodon a anunţat oficial, joi, 21 iulie, că nu pleacă din partid, chiar dacă, potrivit lui, s-a comentat activ în ultima perioadă calitatea sa de membru al formaţiunii.
Info-Prim Neo, 21 iulie 2011, 17:55

„Am intrat în partid când foarte mulţi plecau, am venit în vremuri dificile pentru partid şi nu voi face ca alţii. Eu am venit cu idei de modernizare", a declarat Igor Dodon, în cadrul unei conferinţe de presă.

Igor Dodon a mai menţionat că, ceea ce l-a responsabilizat foarte mult, au fost simpatizanţii, colegii adevăraţi şi susţinătorii de care a avut parte în campania electorală. Acesta a mai spus că PCRM trebuie să dea dovadă de maturitate şi înţelepciune politică, pentru că modernizarea înseamană dezvoltare şi nu stagnare. „Sunt perseverent şi optimist, atât timp cât ştiu că modernizarea, sporirea performanţelor partidului e o necesitate şi o doleanţă a majorităţii membrilor partidului, a majorităţii alegătorilor PCRM", a declarat Igor Dodon.

În altă ordine de idei, deputatul PCRM a mai spus că intenţionează să lanseze mai multe proiecte sociale, care vor demonstra prin fapte seriozitatea intenţiilor ce se conţin în declaraţiile sale politice.

„Primul proiect este o fundaţie care se va numi „Soluţia" şi va avea drept scop ajutorarea cetăţenilor în mai multe domenii. Printre atribuţiile de bază ale fundaţiei vor fi acordarea consultanţei juridice profesionistă gratuită cetăţenilor ale căror drepturi sunt încălcate de Primăria municipiului sau de către întreprinderile municipale", a mai spus Igor Dodon.

Acesta a mai precizat că, în cadrul fundaţiei, vor funcţiona echipe mobile de lucrători tehnici, care vor răspunde la apelul cetăţenilor şi vor face reparaţii în cartierele din Chişinău.

Al doilea va fi „Iubesc Moldova" şi, potrivit lui Igor Dodon, proiectul va continua prin extinderea şi în raioanele republicii, iar una din apropiatele acţiuni va fi organizată în ajunul Zilei Independenţei.

Cel de-al treilea proiect prezentat de Igor Dodon se numeşte „Institutul de Modernizare a Moldovei" şi este dedicat identificării strategiilor şi soluţiilor de modernizare a Republicii Moldova şi de îmbunătăţire a vieţii cetăţenilor.

© Toate drepturile rezervate. Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al IPN.

 

T