Social

Patricia Kaas invită publicul din Chişinău la Kabaret

Patricia Kaas, una dintre vocile de marcă ale muzicii franceze, invită publicul din Chişinău la „Kabaret”, un spectacol omagiu adus femeilor anilor 30.
Info-Prim Neo, 22 mai 2009, 14:43

2009-05-22/10:39/ Chisinau (IPN) Interpreta va urca în scena Palatului Naţional în această seară, 22 mai, şi va interpreta atât piese noi, cât şi melodii din perioada amintită, transmite Info-Prim Neo.

„Este mai mult un spectacol decât un concert. Un spectacol unde s-a dorit să fie mai multe proiecţii, dansuri şi muzică”, a spus artista la o conferinţă de presă susţinută în ajun. De partea tehnică a spectacolului se va ocupa o echipă care o însoţeşte pe interpretă.

„Kabaret”, noul album al Patriciei Kaas , este promovat într-un turneu mondial care a început în noiembrie anul trecut. „ Eurovision nu a fost o pistă de promovare a albumului, aşa cum poate se vorbeşte. „Kabaret” a apărut cu mult înainte de acest concurs”, a comentat Patricia Kaas. Cât despre prest aţia sa la Eurovision vedeta spune că este decepţionată de rezultate.

„Sunt şi eu om. Acest rezultat nu-mi schimbă cu nimic cariera. Timp de 20 de ani am dus muzica mea în diverse ţări. Era important să fiu la Eurovision, să reprezint ţara mea”, a spus Patricia Kaas.

„Nu am avut ocazia să discut cu Nelly Ciobanu. Îmi este greu să spun ce cred despre piesa ei fiindcă toate piesele îşi au locul în acest concurs. Important este ca ea să se simtă mândră că a reprezentat ţara la acest concurs”, a spus Patricia Kaas rugată să se dea cu părerea despre prestaţia Moldovei la concursul european de muzică.

După turneu, în care mai are de susţinut încă aproape 100 de concerte, Patricia Kaas spune că-şi va lua vacanţă.

T