CăutareSr
27 ianuarie 2022
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

AMN lanseaza acuzatii la adresa PCRM si PPCD

Alianta „Moldova Noastra" (AMN) sustine ca reprezentantii Partidului Comunistilor si Partidului Popular Crestin-Democrat in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE) au blocat examinarea de catre acest for a situatiei preelectorale din Moldova, informeaza DECA-press.
DECA-press, 2 februarie 2009, 16:49

Deputatul AMN, membru al delegatiei Parlamentului in APCE, Valeriu Cosarciuc, a declarat luni, in cadrul unui briefing, ca la sesiunea APCE din perioada 26-30 ianuarie reprezentantii celor doua formatiuni din Moldova nu au fost prezenti.

„Eu am depus anterior la APCE o informatie despre situatia din Moldova si ea urma sa fie discutata acum. Dar, Regulamentul prevede ca la discutii trebuie sa participe atat reprezentantii puterii, cat si ai opozitiei din tara respectiva", a spus deputatul.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T