CăutareSr
27 ianuarie 2022
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Comunistii si-au facut publica platforma electorala

Partidul Comunistilor din Republica Moldova (PCRM) a devenit prima formatiune politica care si-a facut publica platforma electorala pentru alegerile parlamentare din 5 aprilie, transmite Agentia DECA-press.
DECA-press, 6 februarie 2009, 17:07

Formatiunea a facut acest lucru vineri, la mai putin de 24 de ore de la startul oficial al campaniei electorale.

Comunistii vor merge in alegeri cu lozinca: „Sa construim o Moldova europeana impreuna!". Ei promit sa obtina un nou nivel al relatiilor dintre Moldova si UE si sa atraga in Moldova proiecte europene.

PCRM pledeaza pentru demilitarizarea totala a tarii, consolidarea neutralitatii si solutionarea problemei transnistrene in baza unitatii teritoriale a Moldovei.

De asemenea, comunistii mai promit majorarea salariului mediu pe economie pana la 500 euro si ajustarea pensiilor la nivelul minimului de existentaComentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T