CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

CEC a inregistrat primii noua concurenti electorali

Comisia Electorala Centrala (CEC) a inregistrat, marti, primii noua concurenti electorali, simbolica lor si reprezentantii permanenti la aceasta institutie, comunica DECA-press.
DECA-press, 10 februarie 2009, 17:41

Este vorba despre: Partidul Social-Democrat, Partidul Liberal, Alianta „Moldova Noastra", Partidul Popular Crestin-Democrat, Partidul Comunistilor, Partidul Liberal-Democrat din Moldova, Partidul Democrat, Uniunea Centrista din Moldova si Miscarea „Actiunea Europeana".

Primele sapte partide au depus documentele in prima zi de campanie electorala - pe data de 5 februarie, iar celelalte doua - a doua zi.

La CEC se afla in stadiu de examinare si dosarul depus de „Moldova Unita".

Partidele inregistrate deja pot incepe oficial campania electorala.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T