CăutareSr
19 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Calatoria in autobuze se va ieftini cu 10%

Incepind cu 16 februarie tarifele la transportarea pasagerilor cu autobuzul pe rutele urbane si interurbane se vor micsora cu 10%. Decizia apartine Agentiei Transportului.
INFOTAG, 12 februarie 2009, 17:21

Chisinau, 12 februarie ( INFOTAG ). Dupa cum transmite INFOTAG cu referire la comunicatul Agentiei, decizia au fost impusa de reducerea costului combustibilului si a fost luata in scopul aducerii tarifelor in corespundere cu situatia reala de pe piata transportului cu automobilul.

Taxa de calatorie pe rutele urbane si interurbane va constitui 0,36 lei/km pentru autobuzele vechi, fata de cea actuala de 0,4 lei/km, si 0,38 lei/km in autobuzele comode, fata de 0,42 lei/km in prezent.

INFOTAG precizeaza: Ultima scumpire a tarifelor la calatoria in autobusele urbane si interurbane - cu 30% - a avut loc la 1 aprilie 2008.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T