CăutareSr
21 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

La Chişinău a fost inaugurată Ambasada Suediei în Republica Moldova

În cadrul ceremoniei de inaugurare, preşedintele Mihai Ghimpu a menţionat că relaţiile ţării noastre cu autorităţile de la Stockholm prezintă un interes sporit pentru Republica Moldova şi poartă un caracter de parteneriat durabil şi constructiv.
Moldova Azi, 1 octombrie 2010, 12:48

Potrivit serviciului de presă al Preşedinţiei moldovene, ministrul Afacerilor Externe al Regatului Suediei Carl Bildt a spus că Republica Moldova este un partener important pentru ţara sa, lucru confirmat şi prin decizia Guvernului de la Stockholm de a inaugura ambasada la Chişinău.

Ingrid Tersman, Ambasadorul Regatului Suediei în Republica Moldova, a specificat că inaugurarea misiunii diplomatice la Chişinău este un moment semnificativ în relaţiile dintre cele două state, ce va permite impulsionarea dialogului bilateral în diferite domenii, prioritare fiind cele economice, investiţionale , culturale, educaţionale etc.

Ambasada Regatului Suediei în Republica Moldova este amplasată pe strada Toma Ciorbă, 12, din municipiul Chişinău.

© Toate drepturile rezervate. Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al publicaţiei electronice Moldova Azi (editor@ijc.md).

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T