CăutareSr
25 mai 2020
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Autorul alarmei cu bombă la Ambasada Rusiei ar putea fi internat la psihiatrie

Procurorii cer instanţei de judecată să dispună internarea în spitalul de psihiatrie a bărbatului care, în luna iulie, a anunţat că sediul Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău este minat.
Info-Prim Neo, 12 octombrie 2010, 16:47

„În urma expertizei psihiatrice s-a demonstrat că bărbatul este iresponsabil de fapta ce a comis-o", subliniază Procuratura Generală într-un comunicat de presă.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 19 iulie. În urma verificării sediului, geniştii nu au găsit obiecte explozibile. Făptaşul, în vârstă de 35 ani, este din Nisporeni. Acesta locuieşte cu părinţii şi se află la evidenţă psihiatrică cu diagnoza: epilepsie cu modificări de personalitate.


© Toate drepturile rezervate. Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al IPN.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T