CăutareSr
25 mai 2020
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Angela Merkel: există un interes comun al României şi Germaniei în soluţionarea problemelor R. Moldova

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, marţi, la Bucureşti, că a discutat cu preşedintele României, Traian Băsescu, inclusiv despre problemele din R. Moldova.
DECA-press, 12 octombrie 2010, 17:08

„Există un interes comun să fie rezolvate problemele în Republica Moldova şi în Transnistria, precum şi în Balcanii de Vest", a mai spus Angela Merkel.

Merkel şi Băsescu au mai discutat despre necesitatea creşterii nivelului de performanţă a justiţiei româneşti, probleme legate de aderarea României la spaţiul Schengen, summitul NATO şi OSCE, şi situaţia din Balcanii de Vest.


© DECA-press. Toate drepturile rezervate. Redistribuirea sau republicarea stirilor este interzisa fara acordul in scris al Agentiei DECA-press.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T