CăutareSr
5 august 2020
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Smirnov vrea să cenzureze presa de pe Internet

Activitatea mass media de pe Internet ar trebui reglementată în acelaşi mod ca şi restul presei din Transnistria, susţine Igor Smirnov, liderul de la Tiraspol.
MONITOR MEDIA, 3 ianuarie 2011, 14:26

Igor Smirnov consideră că înregistrarea este obligatorie pentru toate tipurile de presă. Cerinţa se conţine într-o adresare a liderului transnistrean către deputaţii din regiune, făcută la finele lunii trecute şi citată de agenţia locală „Dnestr".

Experţii ruşii din domeniu consideră că o asemenea măsură la care are de gând să recurgă Tiraspolul nu este altceva decât aplicarea cenzurii pe Internet şi că de pe urma acesteia ar avea de câştigat companiile moldoveneşti şi serviciile secrete de la Chişinău.

Transnistria nu dispune de un serviciu de acordare a domeniilor pentru Internet. Majoritatea publicaţiilor de ştiri transnistrene de pe Internet au domeniile „.com" şi „.ru".

© AGENŢIA „MONITOR MEDIA"

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T