CăutareSr
27 ianuarie 2022
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

iLeader - conferinţă de Leadership pe data de 5 februarie la Chişinău

Evenimentul este destinat reprezentanţilor mediului ONG, corporativ şi studenţilor din Republica Moldova şi va avea loc pe data de 5 februarie la cinematograful Gaudeamus.
AIESEC, 25 ianuarie 2011, 14:35

La eveniment vor fi invitaţi 8 vorbitori care activează în diferite domenii şi au o experienţă bogată în leadership. Fiecare invitat va avea la dispoziţie o ora pentru a-şi expune părerea despre leadership şi despre ce trebuie să faci pentru a deveni un adevărat lider. La finele fiecărui discurs participanţii vor avea ocazia să adreseze întrebări invitaţilor şi să interacţioneze cu aceştia.

Printre speakerii evenimentului se numără:

Dorin Drăguţanu - pâna la numirea sa în funcţia de guvernator al BNM, Dorin Drăguţanu a deţinut funcţia de director în Departamentul Audit al companiei PriceWaterHouseCoopers Serbia. Pe parcursul a 7 ani de activitate la PwC Moldova a fost promovat pana la funcţia de manager superior in Departamentul Audit. In perioada 2003-2005 a exercitat funcţia de Manager de birou PwC Moldova.

Nata Albot - jurist licenţiat. Jurnalist: Radio Nova, Radio Dór, Radio ProFm. televiziune: ProTv şi Prime, proiecte: Rondul de Dimineaţă,One O'Clock Show, Roata Way, primul reality show din Moldova: Fabrica de Staruri, "Sare şi piper" la JurnalTV.

Doru Petruţi - directorul Institutului de Marketing şi Sondaje IMAS-INC, originar din România.

Valy Greavu - profesor la Universitatea "Alexandu Ioan Cuza" din Iaşi,recunoscut drept unul dintre cei mai buni specialişti IT din România, lucrează în calitate de consultant pentru instituţii financiare, private şi publice.

Dan Schipor - o experienţă de peste 10 ani în business,a gestionat direct bugete de zeci de milioane de euro si a condus structuri organizaţionale cu sute de angajaţi. Pasionat de management, deţine un Master in Business Administration (MBA) acordat de Open University Business School, UK.

Detalii despre iLeader, participanţi şi agendă, pot fi găsite pe site-ul http://iLeader.md/

Evenimentul este organizat de AIESEC Chişinău.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T