CăutareSr
26 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Iurie Rosca dezminte

Liderul Partidului Popular Crestin Democrat din Moldova (PPCD), Iurie Rosca, vicepresedinte al Legislativului, a dezmintit o stire publicata in presa de la Chisinau precum ca, in timpul apropiat, ar accepta sa devina ambasador moldovean in una din tarile baltice, informeaza DECA-press.
DECA-press, 5 martie 2009, 17:18

Intr-un interviu acordat postului „EU TV", Iurie Rosca a declarat ca autorii stirii cu pricina au urmarit sa sustraga atentia opiniei publice si ca nu intentioneaza sa plece nicaieri din tara in timpul apropiat. Am destula treaba in R. Moldova, a spus Rosca.

Miercuri, „Jurnal de Chisinau" a scris ca actuala guvernare ar intentiona sa-l numeasca pe Iurie Rosca in calitate de ambasador in Letonia. Zarul afirma, citand surse din cadrul Presedintiei, ca acest lucru s-ar putea intampla pana sau imediat dupa alegerile parlamentare din 5 aprilie.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T