CăutareSr
25 mai 2020
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

"Natalia Gherman, preşedinta Republicii Moldova"

Aceasta este denumirea unui Grup format pe o reţea de socializare, care consideră drept cea mai potrivită candidatura Nataliei Gherman ( fiica primului preşedinte moldovean - Mircea Snegur) la funcţia de preşedintă a Republicii Moldova.
hotnews.ro, 11 februarie 2011, 10:35

Iniţiativa a fost lansată pe reţeaua de socializare Facebook de de către Daniela Terzi-Barbaroşie, directoarea Centrului „Parteneriat pentru Dezvoltare".

Acţiunea ar putea fi calificată drept o reacţie la impasul în care s-au pomenit partidele din Parlament, incapabile să ajungă la un numitor comun în ce priveşte alegerea şefului statului. Marian Lupu, candidatul Alianţei pentru Integrare Europeană la funcţia de şef al statului, nu este agreat de opoziţia comunistă. PCRM insistă ca viitorul preşedinte să fie apolitic, din afara Legislativului.

Judecând după rapiditatea cu care beneficiarii aderă la acest Grup, am putea presupune că Natalia Gherman are susţinerea societăţii civile.

Despre Natalia Gherman citiţi mai multe AICI.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T