CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Lista electorala contine 23 de concurenti

Comisia Electorala Centrala (CEC) a stabilit vineri dimineata, 6 martie, in urma tragerii la sorti, ordinea prealabila de inscriere in buletinele de vot a altor trei persoane care au depus ieri documentele pentru a participa la alegerile din 5 aprilie in calitate de candidati independenti, transmite Info-Prim Neo.
Info-Prim Neo, 6 martie 2009, 19:07

2009-03-06/10:20/ Chisinau (IPN) Cei trei sunt: Alexandr Lomakin, pe locul 21, urmat de Valentina Cusnir si Veaceslav Rosca. Joi, 5 martie, a fost ultima zi de depunere a documentelor pentru inregistrare in calitate de concurent electoral. Lista electorala contine 23 de concurenti, inclusiv 7 candidati independenti.

Conform Codului electoral, CEC efectueaza inregistrarea candidatilor desemnati in alegeri in decursul a 7 zile de la data primirii actelor. Ordinea de inscriere in buletinul de vot ramane definitiva numai dupa aprobarea hotararii CEC de inregistrare a concurentilor electorali la alegerile parlamentare.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T