CăutareSr
19 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Voronin, Smirnov si Medvedev se vor intalni la Moscova pe 18 martie

Vladimir Voronin, Igor Smirnov si Dmitri Medvedev se vor intalni la Moscova pe 18 martie, transmite agentia Novyi Region, preluata de Info-Prim Neo.
Info-Prim Neo, 11 martie 2009, 17:38

2009-03-11/17:28/ Chisinau (IPN) Liderul transnistrean Igor Smirnov a declarat presei din regiune ca a primit invitatia din partea ministrului afacerilor externe al Federatiei ruse. Una din temele de baza ale intrevederii o va constitui „intelegerea privind normalizarea relatiilor" intre cele doua maluri ale Nistrului.

Igor Smirnov a recunoscut ca, totusi, altele sunt prioritatile sale cat priveste aceasta intalnire, si anume: accelerarea vietii economice din regiune, cooperarea cu firmele rusesti si gasirea de piete de desfacere pentru produsele transnistrene.

Ofiterul de presa al presedintelui moldovean Vladimir Voronin, solicitat de Info-Prim Neo, nu a putut confirma intalnirea de pe 18 martie. „Nu dispunem de informatii, deoarece nu avem agenda pentru saptamana viitoare", a declarat Natalia Visanu, ofiter de presa al institutiei prezidentiale moldovenesti.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T