CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

O delegatie a Adunarii Parlamentare a OSCE isi incepe vizita in R. Moldova

O delegatie a Adunarii Parlamentare a OSCE, condusa de Petros Efthymiou, deputat din Grecia, isi incepe luni vizita preelectorala de doua zile in Republica Moldova.
INFOTAG, 16 martie 2009, 17:13

Chisinau, 16 martie ( INFOTAG ). Serviciul de presa al Parlamentului a comunicat reporterului INFOTAG ca membrii delegatiei vor avea intrevederi cu Marian Lupu, presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Eugeniu Stirbu, presedintele Comisiei Electorale Centrale, Vitalie Pirlog, ministrul Justitiei, Gheorghe Papuc, ministrul Afacerilor Interne, cu Philip Remler, seful Misiunii OSCE in Republica Moldova, cu alte oficialitati.

Programul vizitei prevede, de asemenea, intrevederi cu liderii partidelor politice participante la campania electorala, cu reprezentanti ai organizatiilor nonguvernamentale din republica.

In finalul vizitei membrii delegatiei OSCE vor sustine o conferinta de presa.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T