CăutareSr
28 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Lideri la cheltuieli în campania electorală sunt comuniştii

Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, PCRM a cheltuit 3,8 mln. lei
DECA-press, 18 martie 2009, 18:23

Comuniştii sunt lideri la capitolul cheltuieli în campania electorală, potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale (CEC).

Potrivit acestora, Partidul Comuniştilor a cheltuit 3,8 mln. lei, Partidul Liberal Democrat din Moldova - 3,7 mln. lei, Partidul Social Democrat - circa 3,1 mln. lei, Alianţa „Moldova Noastră” - 1,9 mln. lei, Partidul Democrat din Moldova - circa 1,4 mln. lei, Mişcarea „Acţiunea Europeană” - circa 1 mln. de lei.

Restul formaţiunilor au cheltuit mai puţin de un milion de lei, iar unele dintre ele au declarat că în genere încă nu au cheltuit nimic.

Datele CEC arată că cei 21 de concurenţi electorali au acumulat până în prezent pe conturile lor electorale 18,8 mil. lei, dar au cheltuit 17,4 mil. lei.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T