CăutareSr
19 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Demnitarii de stat si-au facut publice averile

Comisia centrala de control a declaratiilor pe venit si proprietate a facut publice declaratiile pentru anul trecut.
INFOTAG, 20 martie 2009, 18:46

Chisinau, 20 martie ( INFOTAG ).Dupa cum relateaza agentia INFOTAG, presedintele Vladimir Voronin, lider al Partidului Comunistilor, a declarat ca detine actiuni de peste sase milioane de lei intr-o banca, un apartament pe str. Serghei Lazo, o casa cu constructii aferente in Corjova, Dubasari, doua loturi de livada si o casa la Pirita, Dubasari, si un garaj.

Liderul Aliantei Moldova Noastra" Serafim Urechean are un apartament, o vila cu teren, un garaj si o motocicleta BMW.

Liderul Partidului Liberal Mihai Ghimpu a declarat un apartament si doua autoturisme (Mercedes si Volkswagen).

Liderul Partidului Liberal-Democrat din Moldova Vlad Filat a declarat trei automobile (BMW, Toyota, Niva) si o casa in Chisinau.

Ex-premierul Dumitru Braghis, lider al Partidului Social-Democrat, a declarat o casa la Chisinau, o vila si un lot la Pirita, Dubasari, precum si trei automobile (Hunday, Skoda si Vaz).

Ex-presedintele Parlamentului Dumitru Diacov, lider al Partidului Democrat, a declarat o casa cu teren in capitala, un apartament la Moscova, doua spatii pentru oficiu, un BMW. El este si proprietarul ziarului "Novoe Vremea".

Ex-premierul Vasile Tarlev, lider al Uniunii Centriste din Moldova, a declarat o casa in Chisinau, o vila la Hrusova, Criuleni, patru loturi (2,8 mii mp), un automobil si peste trei mii de actiuni la "Bucuria" SA.

Vicespeakerul Iurie Rosca, lider al Partidului Popular Crestin-Democrat, a inclus in declaratia sa o casa cu teren, un garaj si un sarai, 100% din actiunile ziarului "Flux" si "AP Flux", 70% din "Tipografia Prag 3" si 34% din ziarul "Tara".Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
xzibit, 21 martie 2009, 12:13
cum ziceati ca sa numeste automobilul d-lui Braghis? Hunday?
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T