CăutareSr
26 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Vladimir Voronin face campanie electorala in sprijinul PPCD

Partidul Comunistilor din R. Moldova ar prefera ca viitori parteneri in viitorul Parlament pe Partidul Popular Crestin Democrat si Partidul Social Democrat, releva DECA-press.
DECA-press, 23 martie 2009, 17:05

Presedintele Vladimir Voronin a cerut, luni, organizatiilor teritoriale, in timpul vizitei de la Ungheni, sa depuna eforturi pentru a ajuta PPCD sa intre in viitorul Parlament.

O cerere similara a fost formulata si de seful de campanie a PCRM, Marc Tkaciuk dar la adresa PSD.

Anterior, intrebati daca ar accepta un angajament in alb, cu obligatia demisiei, in cazul cand ar vota un presedinte comunist, reprezentantii PPCD au refuzat sa ofere un raspuns transant.

De cealalta parte AMN, PLDM si PL sunt dispuse sa formeze o coalitie de guvernamant in cazul accederii in Parlament.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T