CăutareSr
19 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

"TERMOCOM" solicită consumatorilor să-şi achite datoriile pentru energia termică

Furnizorul de căldură SA "Termocom" solicită consumatorilor să-şi achite datoriile pentru energia termică consumată.
INFOTAG, 7 iulie 2011, 11:54

Directorul comercial al "Termocom", Mihai Arusoi, a spus că din cauza datoriilor consumatorilor, întreprinderea nu poate pregăti reţelele pentru sezonul rece.

Potrivit lui, la moment suma totală a creanţelor este de 836 mil. lei, dintre care 261 mii lei constituie datoria curentă a consumatorilor. Procentul achitării fondului locativ constituie 77%.

"Până la începutul sezonului de încălzire a rămas foarte puţin timp. Cu toate acestea, unele dintre lucrările planificate nu pot fi executate în întregime, din motiv că întreprinderea nu dispune de mijloace financiare suficiente. La această situaţie s-a ajuns din cauza datoriilor consumatorilor", a spus Arusoi.

El a menţionat că până la moment doar 78,7% din consumatori şi-au plătit conturile curente, în comparaţie cu 83,8% în anul trecut.

© 2011 INFOTAG all rights reserved

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T