CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Mihai Ghimpu: Principala problemă a aie - lipsa de comunicare

Una din principalele probleme ale Alianţei pentru Integrare Europeană (AIE) este lipsa de comunicare, consideră liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.
INFOTAG, 19 iulie 2011, 10:28

Într-un interviu al lui Mihai Ghimpu acordat postului de radio Europa Liberă, el a declarat că: "liderul PLDM, Vladimir Filat, nu a încercat niciodată să se înţeleagă cu colegii din Alianţă".

"Din toţi patru cîţi am fost, înainte ne-am înţeles trei de minune, acum am rămas doi. Înseamnă că Dumnezeu îi ia cîte pe unul. Vom rămîne doi dacă al treilea nu înţelege", spus Ghimpu. În opinia lui, Filat se înţelege mai bine cu liderul PCRM, Vladimir Voronin.

"Odată ce Filat nu găseşte limbă comună cu noi, în schimb se înţelege cu Voronin, atunci să facă o coaliţie cu el. Cu noi Filat nu poate purta tratative, în schimb cu Voronin se înţelege foarte bine şi chiar îi este recunoscător. Voronin parcă este o fată mare, merge frumos, liniştit şi-l laudă pe Filat", a spus Ghimpu.

Ghimpu consideră că alegerile parlamentare anticipate vor avea loc în cazul în care acest lucru îl vor decide PLDM şi PCRM.

© 2011 INFOTAG all rights reserved

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T