CăutareSr
27 ianuarie 2022
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

CCA şi-a prezentat activitatea din ultimile trei luni

În ultimele trei luni, Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) s-a întrunit în 11 şedinţe publice, au fost adoptate 59 de decizii, au fost eliberate 7 autorizaţii de emisie şi retransmisie şi au fost retrase 5 autorizaţii de retransmisie şi o licenţă de emisie. Datele au fost prezentate, joi, 21 iulie, în cadrul prezentării raportului de activitate al CCA în trimestrul doi al anului.
Info-Prim Neo, 22 iulie 2011, 10:18

Potrivit secretarului CCA, Dorina Curnic, în aceeaşi perioadă de timp consiliul a mai aprobat şi 35 de oferte noi a distribuitorilor de servicii. Retragerea celor 5 autorizaţii de retransmisie a fost efectuată la iniţiativa titularilor.

CCA , în ultimele trei luni de activitate, a elaborat şi Concepţia de reflectare a campaniei electorale, odată cu anunţarea datei alegerilor locale generale. În urma elaborării concepţiei, Comisia Electorală Centrală a aprobat Regulamentul reflectării campaniei electorale în mijloacele de informare în masă.

Totodată, pentru îndeplinirea obiectivelor de monitorizare stabilite de Codul Audiovizualului şi în conformitate cu planul de activitate din ultimele trei luni, CCA a efectuat o campanie de monitorizare la capitolul verificarea modului de executare a prevederilor privind condiţiile la licenţa de emisie, în urma căreis au fost sancţionate patru posturi de radio.

© Toate drepturile rezervate. Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al IPN.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T