CăutareSr
26 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Patriarhul Rusiei Kiril va merge în Găgăuzia în cadrul vizitei sale în moldova din 8-12 octombrie

Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii Kiril a confirmat intenţia sa de a merge în Găgăuzia în cadrul vizitei pe care o va întreprinde în Moldova în perioada 8-12 octombrie. Despre aceasta se spune într-o scrisoare a reprezentantului Patriarhiei de la Moscova, protoiereul, Nicolai Balaşov, adresată başcanului Găgăuziei, Mihail Formuzal.
INFOTAG, 25 iulie 2011, 14:57

Surse din cadrul Executivului din Găgăuzia au relatat că în scrisoare se menţionează că patriarhul acceptă invitaţia şi aşteaptă cu bucurie întîlnirile cu credincioşii din Bugeac, cunoscuţi prin tradiţiile lor creştine bogate.

"În cadrul vizitei este planificată sfinţirea primei pietre puse la temelia unei noi biserici în Comrat, care va deveni un simbol al renaşterii creştinismului în Găgăuzia", a spus interlocutorul agenţiei.

Cu ocazia vizitei patriarhului, autorităţile din Găgăuzia pregătesc şi un album, care conţine informaţii despre bisericile creştine şi preoţii din Găzăuzia.

© 2011 INFOTAG all rights reserved

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T