CăutareSr
22 ianuarie 2022
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Ministrul educației cere universităţilor respingerea candidaturilor absolvenților cu diplome speciale din Autonomia Găgăuză

Ministrul Educaţiei, Mihail Şleahtiţchi a îndemnat luni rectorii universitari să nu accepte la studii liceeni cu diplome speciale de bacalaureat din Autonomia Găgăuză, relatează Europa Liberă.
Radio Europa Libera, 2 august 2011, 14:48

Potrivit sursei citate, Adunarea Populară de la Comrat a decis săptămâna trecută să elibereze diplome speciale, fără notele la limba română, celor 92 de liceeni din 1050 care nu au luat anul acesta examenul.

Presa de la Comrat relatează că autorităţile găgăuze s-ar pregăti să atace la Curtea Constituţională denumirea examenului la limba română, în condiţiile în care denumirea limbii oficială este moldovenească.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T