CăutareSr
2 decembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Curtea de Conturi: Ministerul Agriculturii a prejudiciat bugetul naţional din 2010 cu peste jumătate de milion de lei

Curtea de Conturi a anunţat că Ministerul Agriculturii a adus prejudicii de peste jumatate de milion de lei bugetului în 2010, platind ilegal funcţionarilor compensaţii pentru concedii nefolosite, sporuri pentru vechime în muncă şi depăşind fondul de salarizare, relatează Europa Liberă.
Radio Europa Libera, 3 august 2011, 14:59

Raportul dat publicitatii marti de Curtea condusa de Serafim Urechean vizeaza perioada in care ministerul a fost condus de fostul coleg de partid al acestuia, Valeriu Cosarciuc.

Anul acesta, Cosarciuc s-a opus fuzionarii Aliantei Moldova Noastra a lui Serafim Urechean cu Partidul Liberal Democrat al premierului Vlad Filat.

Urechean a declarat postului Publika TV ca va sesiza organele de ancheta in legatura cu rezultatele reviziei financiare la Ministerul Agriculturii.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T