CăutareSr
2 decembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

AZI.md îşi schimbă formatul şi conţinutul editorial

Va anunțăm ca, începând cu luna septembrie 2011, portalul informaţional Moldova Azi îşi schimbă formatul şi conţinutul editorial.
Centrul pentru Jurnalism Independent, 5 august 2011, 11:55

Site-ul, in noua formulă, nu va mai publica materiale de actualitate, ci va servi drept platformă multimedia pentru studenții Școlii de Studii Avansate în Jurnalism (SSAJ) administrată de CJI.

Datorită portalului, actualii și viitorii studenți vor avea posibilitatea să-și publice online cele mai bune știri, analize, reportaje, interviuri, investigații și fotografii realizate in cadrul cursurilor de la SSAJ.

Totodată, acesta va servi drept forum de discuții pe diverse teme ce țin de activitatea jurnaliștilor din Republica Moldova, cadrul legislativ în domeniul mass media, activitatea instituțiilor de reglementare și autoreglementare în mass media.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Girngo, 3 noiembrie 2012, 11:44
Joc online cu cele mai mari similitudini din viata reala..
politica, economie, militarie, ziaristica...

Incercati-l, nu veti regreta !!
http://www.erepublik.com/en/referrer/Girngo
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T