CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Ambulantele au scos de la actiunile de protest 30 de victime

Practic toate brigazile de urgenta medicala se afla in piata centrala din Chisinau, luind persoanele care au fost victime ale altercatiilor dintre protestatari si politie.
INFOTAG, 7 aprilie 2009, 17:06

Chisinau, 7 aprilie ( INFOTAG ).Surse de la anticamera Spitalului de Urgenta au relatat pentru INFOTAG ca in total la spitalele orasului au fost aduse peste 30 de victime care au suferit serios, atit protestatari, cit si politisti.

Interlocutoarea agentiei a spus ca toate persoanele, in general, sint traumatizate din cauza loviturilor cu diferite obiecte.

Medicii au dezmintit zvonurile privind cazurile de deces, subliniind ca toate persoanele aduse cu traume sint in viata.

Dupa cum a relatat anterior INFOTAG, in centrul Chisinaului se desfasoara actiunea de protest a tinerilor nemultumiti de rezultatele alegerilor din 5 aprilie si care considera ca acestea au fost falsificate. protestatarii au aruncat cu pietre in politisti si au intrat in cladirea presedintiei si parlamentului, distrugind totul in cale. Tinerii au dat foc la incaperile de la primele etaje ale cladirilor, din ferestrele carora la moment iese fum.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T