CăutareSr
26 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Un nou control la postul PRO TV Chisinau

Postul „PRO TV Chisinau" anunta ca reprezentanti ai Centrului de Medicina Preventiva au controlat in ce masura este respectat nivelul sonor in preajma institutiei.
DECA-press, 25 noiembrie 2008, 17:33

Postul „PRO TV Chisinau" anunta ca reprezentanti ai Centrului de Medicina Preventiva au controlat in ce masura este respectat nivelul sonor in preajma institutiei, comunica Agentia Monitor Media.


Potrivit „PRO TV Chisinau", verificarile au fost efectuate ca urmare a unei scrisori adresate de catre deputatul crestin-democrat Stefan Secareanu prim-ministrului. El afirma ca a primit plangeri anonime de la presupusi locatari din preajma care se plang pe zgomotul mare din zona.


Specialistii au stabilit ca doar climatizatoarele produc un zgomot usor peste norma. Nivelul sunetului insa este comparabil cu o discutie purtata pe un ton normal sau cu ciripitul pasarilor.


Saptamana trecuta, autoritatile au trimis alti doi specialisti care au testat nivelul radiatiei din preajma sediului „PRO TV Chisinau". In plangerea anonima se arata ca din cauza radiatiei frunzele de pe copacii din preajma ar fi cazut mai devreme.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Cetateanca111, 3 decembrie 2008, 13:01
Da, chestia cu frunzele e tare de tot!!! Dementii de comunisti dau dovada de tampenia care-i ruda cu ei si pe care incearca s-o bage pe gat altora. Traisca mass-media obiectiva!!!
Cetateanca111, 3 decembrie 2008, 13:01
Da, chestia cu frunzele e tare de tot!!! Dementii de comunisti dau dovada de tampenia care-i ruda cu ei si pe care incearca s-o bage pe gat altora. Traisca mass-media obiectiva!!!
victor99, 25 noiembrie 2008, 20:33
ei dap si a sa mai faca saracii comunisti trebuie sa se ocupe cu ceva, nu.........
dlea_mudacov, 25 noiembrie 2008, 20:32
1.Secareanu se face ca nu stie despre raspunsurile de rigoare pe care le-a primit la interpelarea sa. 2. Cred, ca galagia cu care-si f...te sotia e mai mare decat galagia produsa de Pro TV
filioteos, 25 noiembrie 2008, 19:33
Hahahaha!Nu le merge celor care vor sa isi bata joc de cei care arata cu adevarat ce se intampla in tara!Sa le dea peste nas celor care se ridica impotriva ProTV.Nemernicii ce sunt!O sa fie blestemati de toata lumea...
Doamne ajuta!
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T