CăutareSr
21 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

O delegatie a Consiliului Europei se afla in R. Moldova

In perioada 19-20 mai in Moldova se afla o delegatie a Consiliului Europei (CoE) pentru a investiga evenimentele ce au avut loc la Chisinau in perioada 7-8 aprilie imediat dupa ce au avut loc alegerile parlamentare.
INFOTAG, 19 mai 2009, 16:31

Chisinau, 19 mai ( INFOTAG ). Surse din cadrul reprezentantei CoE la Chisinau au comunicat pentru INFOTAG ca delegatia este compusa din opt experti care vor avea numeroase intruniri atit cu reprezentantii structurilor de stat, cit si formatiunile din opozitie, cu societatea civila.

La intilniri delegatia este insotita de catre Vladimir Ristosvski, reprezentantul secretarului general al CoE. Programul vizitei a fost elaborata in cooperare cu Ministerul afacerilor externe si integrarii europene.

INFOTAG precizeaza: La 7-8 aprilie la Chisinau au avut actiuni de protest impotriva rezultatelor alegerilor parlamentare, care au fost cistigate de Partidul Comunistilor au aproape 50% din sufragii.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T