CăutareSr
26 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Nici unul dintre candidaţii la Preşedinţie nu a acumulat numărul necesar de voturi

În total şi-au dat votul 60 de deputaţi, toţi pentru pentru ex-premierul Zinaida Grecianâi. Academicianul neurolog Stanislav Groppa, şi el înaintat de către deputaţi ai PCRM, nu a acumulat nici un vot, transmite Info-Prim Neo.
Info-Prim Neo, 20 mai 2009, 12:02

2009-05-20/11:25/ Reprezentanţi din opoziţie nu au fost observaţi să voteze.

Alegerile repetate vor avea loc la 28 mai. Propunerea Biroului permanent al Parlamentului a fost aprobată cu votul a 60 de deputaţi comunişti.

Conform legislaţiei în vigoare, alegerile repetate se organizează în cel mult 15 zile. Dacă şi după acestea noul preşedinte nu va fi ales, preşedintele în exerciţiu va dizolva Parlamentul şi va stabili data alegerilor parlamentare anticipate.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T