CăutareSr
17 septembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Patricia Kaas invită publicul din Chişinău la Kabaret

Patricia Kaas, una dintre vocile de marcă ale muzicii franceze, invită publicul din Chişinău la „Kabaret”, un spectacol omagiu adus femeilor anilor 30.
Info-Prim Neo, 22 mai 2009, 14:43

2009-05-22/10:39/ Chisinau (IPN) Interpreta va urca în scena Palatului Naţional în această seară, 22 mai, şi va interpreta atât piese noi, cât şi melodii din perioada amintită, transmite Info-Prim Neo.

„Este mai mult un spectacol decât un concert. Un spectacol unde s-a dorit să fie mai multe proiecţii, dansuri şi muzică”, a spus artista la o conferinţă de presă susţinută în ajun. De partea tehnică a spectacolului se va ocupa o echipă care o însoţeşte pe interpretă.

„Kabaret”, noul album al Patriciei Kaas , este promovat într-un turneu mondial care a început în noiembrie anul trecut. „ Eurovision nu a fost o pistă de promovare a albumului, aşa cum poate se vorbeşte. „Kabaret” a apărut cu mult înainte de acest concurs”, a comentat Patricia Kaas. Cât despre prest aţia sa la Eurovision vedeta spune că este decepţionată de rezultate.

„Sunt şi eu om. Acest rezultat nu-mi schimbă cu nimic cariera. Timp de 20 de ani am dus muzica mea în diverse ţări. Era important să fiu la Eurovision, să reprezint ţara mea”, a spus Patricia Kaas.

„Nu am avut ocazia să discut cu Nelly Ciobanu. Îmi este greu să spun ce cred despre piesa ei fiindcă toate piesele îşi au locul în acest concurs. Important este ca ea să se simtă mândră că a reprezentat ţara la acest concurs”, a spus Patricia Kaas rugată să se dea cu părerea despre prestaţia Moldovei la concursul european de muzică.

După turneu, în care mai are de susţinut încă aproape 100 de concerte, Patricia Kaas spune că-şi va lua vacanţă.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T