CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Rusia acordă Republicii Moldova un credit de jumătate de miliard de dolari

„Federaţia Rusă va acorda R. Moldova un credit în mărime de 500 milioane USD, prima tranşă, în sumă de 150 milioane USD, urmând să fie alocată în cel mai scurt timp, a declarat premierul rus Vladimir Putin”.
DECA-press, 22 iunie 2009, 18:17

După cum transmite Agenţia DECA-press, Putin a declarat că „noi am examinat adresarea Dvs (a lui Vladimir Voronin) în legătură cu acordarea unui credit de jumătate de miliard de dolari şi credem că acest lucru este posibil”.

Premierul rus a precizat, citat de RIA Novosti , că prima tranşă a creditului ar putea ajunge în R. Moldova în cel mult două luni.

Vladimir Voronin, care se află la Moscova într-o vizită oficială de o zi, a declarat în context că respectivul credit va fi direcţionat pentru programele investiţionale despre care s-a discutat săptămâna trecută în cadrul consiliului economic al ţărilor CSI, eveniment desfăşurat la Chişinău.

Preşedintele moldovean în exerciţiu a mai spus că, pe parcursul anilor, R. Moldova a demonstrat că este un stat solvabil, dând asigurări că ţara sa va face faţă acestui creditComentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T