CăutareSr
19 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Fiul juristului Vitalie Nagacevschi a fost atacat

„Fiul meu a fost atacat în seara zilei de luni, 22 iunie, de două persoane necunoscute”, a spus marţi în cadrul unei conferinţe de presă juristul Vitalie Nagacevschi, candidat pe lista PLDM.
Info-Prim Neo, 23 iunie 2009, 17:50

2009-06-23/16:28/ Chisinau (IPN) Fadei, avocat şi el, a fost bătut în cap cu bestialitate. Cei care l-au atacat nu l-au deposedat de bunurile materiale pe care le deţinea. Au plecat de la locul faptei cu un BMV, a spus Nagacevschi.

Poliţia a fost anunţată imediat. Până în prezent infractorii nu au fost depistaţi. Fadei Nagacevschi este în spital cu comoţie cerebrală.

Vitalie Nagacevschi neagă vreo legătură dintre acest incident şi dosarele pe care le administrează el sau fiul său.

„Bănuiesc că este vorba de o răfuială politică din partea partidului de guvernământ şi a ministerului de interne, pentru a fi mult mai domol în lupta politică”, susţine Nagacevschi, care este membru al Biroului politic al PLDM şi candidat pe lista electorală a formaţiunii.

El consideră că incidentul în cauză este legat de vizita recentă a reprezentanţilor MAI în oraşul său de baştină, Sângerei, unde a fost criticat dur de către aceştia şi numit „terminat”.

Nagacevschi nu crede că făptaşii vor fi depistaţi, însă, pentru a evita bănuielile, poliţia trebuie să găsească suspecţii şi să stabilească cauzelele atacului.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T