CăutareSr
26 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Marian Lupu: „Nu ar fi fost o onoare pentru mine să fi fost ales preşedinte de un parlament nu tocmai legitim”

Fostul spicher, Marian Lupu, dezminte declaraţiile lui Vladimir Voronin precum că decizia de a părăsi rândurile PCRM s-ar datora supărării pentru faptul că nu ar fi fost desemnat drept candidatul comuniştilor pentru funcţia de şef al statului.
DECA-press, 24 iunie 2009, 17:18

Într-un interviu publicat, miercuri, în săptămânalul de limbă rusă „SP” din Bălţi, Marian Lupu declară că „nu ar fi fost o onoare pentru mine să fi fost ales preşedintele R. Moldova de un parlament nu tocmai legitim”.

Întrebat dacă, eventual, Partidul Democrat din Moldova (PDM), formaţiune la care a aderat fostul spicher, va face în viitorul Parlament coaliţie cu comuniştii în anumite chestiuni, inclusiv la alegerea şefului statului, Marian Lupu a declarat că se va da preferinţă partidelor democrate şi pro-europene. Marian Lupu s-a arătat sigur că PDM va avea mandate în viitorul Parlament.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T