CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Vadim Mişin: În viitoarele alegeri opoziţia va acumula maxim 25%

Candidatul la postul de deputat din partea Partidului Comuniştilor din Moldova, Vadim Mişin crede că la alegerile parlamentare anticipate, partidele de opoziţie vor acumula cca 25% din sufragii
DECA-press, 29 iunie 2009, 18:02

„Vă asigur că PCRM va obţine cel puţin 61 de mandate, ceea ce ne va permite să luăm toate deciziile necesare pentru a asigura stabilitatea ţării”, a precizat acesta.


El crede că multiplele declaraţii ale liderilor celor trei formaţiuni liberale (AMN, PL şi PLDM) cu privire la falsificarea alegerilor din 5 aprilie nu sunt altceva decât o încercare de a-şi acoperi acţiunile din luna aprilie.

„Este o acoperire foarte slabă, foarte nesigură, care nu mai este credibilă pentru cea mai mare parte a populaţiei Moldovei", a mai declarat Mişin.

În fostul legislativ, PCRM deţinea 60 de mandate de deputat, iar opoziţia – 41.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T