CăutareSr
18 iunie 2018
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

ProdamSam.com îşi stabileşte prezenţa în România şi R.Moldova

ProdamSam.com, site-ul de internet de primă mână care furnizează reclamă gratuită De vânzare & închiriere direct de la proprietar în Europa de est şi central-sudică, a unit România şi R. Moldova cu piaţa europeană de proprietăţi imobiliare.
azi.md, 30 iunie 2009, 13:25

“Numărul celor care îşi cumpără şi îşi vând casele prin intermediul site-urilor de internet cum ar fi ProdamSam.com a crescut drastic în ultimii câţiva ani, în vreme ce numărul celor care utilizează metodele tradiţionale ce implică agenţii imobiliari a scăzut”, explică fondatorul şi arhitectul ProdamSam.com Salko Krijestorac, care are peste 15 ani de experienţă în domeniul managementului şi marketingului imobiliar în New York.

ProdamSam.com conţine informaţii imobiliare din 14 ţări europene, cu o populaţie combinată de 170 de milioane de locuitori. Site-ul este promovat în lume în 12 limbi străine.

Serviciile ProdamSam.com sunt disponibile în România, Moldova, Belarusia, Ucraina, Slovenia, Croaţia, Slovacia, Republica Cehia, Polonia, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina şi lista nu se va opri aici.

Site-ul este disponibil în limba locală, precum şi în engleză, rusă şi, în curând, în germană.

„Unificarea Europei în ultimii ani a făcut posibilă existenţa unui portal de internet de proprietăţi imobiliare care să unifice şi el Europa - acoperind regiuni întregi sau chiar continente, nelimitându-se la o singură ţară", spune Dr. Vladimir Poznanic, fost membru de conducere al Deloitte Europa Centrală.

ProdamSam.com deschide porţile României şi Moldovei şi către pieţele imobiliare europene şi mondiale, creând o multitudine variată de noi oportunităţi de investiţie.

ProdamSam.com este o resursă complexă de proprietăţi imobiliare, cu acces direct. Deţinătorii de imobiliare postează anunţurile pentru proprietăţile lor. În plus, prin intermediul directorului Servicii, arhitecţii, decoratorii, inginerii, avocaţii, agenţii de asigurare, consultanţii financiari, furnizorii, meseriaşii, precum şi alţi furnizori de servicii legate de proprietăţile imobiliare pot posta informaţii referitoare la serviciile lor.

„Numeroase studii, inclusiv cele recente, conduse de universităţile Stanford şi Northwestern, arată că oamenii care îşi vând casele prin metoda „vânzare direct de la proprietar” obţin chiar mai mulţi bani din vânzare decât cei care apelează la agenţii imobiliari!”, menţionează Dr. Poznanic.

Recentul articol din New York Times intitulat „Feţele vânzării direct de la proprietar” confirmă acest fapt - explicând că abordarea permite atât cumpărătorilor, cât şi vânzătorilor să economisească şi să beneficieze mai bine de economiile atât de necesare.

ProdamSam.com a adăugat secţiunea Dezvoltatori de imobiliare, actualmente în fază Beta. Aici, dezvoltatorii de imobiliare pot prezenta publicului portofolii şi vinde sau închiria proprietăţile imobiliare, prin metoda „vânzare direct de la proprietar”. Astfel, secţiunea Dezvoltatori devine un instrument de marketing puternic şi pentru toate scopurile.

ProdamSam.com îi invită pe oamenii din România şi Moldova să îşi posteze anunţurile imobiliare şi pentru serviciile aferente.

(Bucureşti/Chişinău, iunie 2009)

###

(Ljubljana, iunie 2009)

ProdamSam.com

Ziherlova 2

1000 Ljubljana, SLOVENIA

http://www.ProdamSam.com

e-mail: info@ProdamSam.com

Persoană de contact: Jaka Blaganje la +386-59-042-042 sau Salko Krijestorac la +1-917-306-3854

ProdamSam.com este furnizorul de primă mână de reclamă De vânzare & închiriere direct de la proprietar din Europa de est şi central-sudică.

ProdamSam.com este o companie multinaţională şi multilingvistică ce ajunge la publicul din toată lumea.

Abordarea De vânzare direct de la proprietar a ProdamSam.com le permite persoanelor fizice să cumpere şi să vândă singuri proprietăţile imobiliare.

ProdamSam.com este o resursă complexă de proprietăţi imobiliare, cu acces direct. Prin intermediul directorului Servicii, arhitecţii, decoratorii, inginerii, avocaţii, agenţii de asigurare, consultanţii financiari, furnizorii, meseriaşii, precum şi alţi furnizori de servicii legate de proprietăţile imobiliare pot posta informaţii referitoare la serviciile lor.

ProdamSam.com este alternativa de cumpărare şi vânzare imobiliară şi de reclamă pentru serviciile aferente tranzacţiilor imobiliare pe care o caută oamenii.

Denumirea ProdamSam.com este marcă comercială protejată UE (TM).Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T