CăutareSr
28 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

49 de posturi TV şi radio s-au încadrat în reflectarea campaniei electorale

Comisia Electorală Centrală (CEC) anunţă că până la data de 30 iunie, 49 de titulari de licenţe de emisie pentru posturile TV şi radio s-au încadrat în reflectarea campaniei electorale pentru alegerile anticipate din 29 iulie 2009, iar 25 dintre ei vor organiza dezbateri electorale.
Info-Prim Neo, 30 iunie 2009, 16:17

2009-06-30/14:14/ Chisinau (IPN) Dintre cele 49 de instituţii audiovizuale 23 sunt posturi TV şi 26 posturi de radio. Dezbateri vor organiza 18 posturi de televiziune şi 7 posturi de radio.

Oficial şi-au declarat neimplicarea în reflectarea campaniei electorale radiodifuzorii: Pervâi Canal Moldova, 2 PLUS, VDT, Radio Scăpărici şi Megapolis FM.

CEC este convinsă că implicarea activă a instituţiilor audiovizualului în reflectarea campaniei electorale asigură cetăţenilor posibilitatea de a se informa din mai multe surse astfel încât să facă o alegere conştientă, se arată într-un comunicat al CEC.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T