CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

PPCD vrea dezbateri electorale cât mai repede

Partidul Popular Creştin Democrat (PPCD) cere Comisiei Electorale Centrale (CEC) şi Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA) să întreprindă măsuri pentru a asigura organizarea dezbaterilor electorale la radio şi TV cât mai repede.
Info-Prim Neo, 2 iulie 2009, 15:05

2009-07-02/11:57/ Chisinau (IPN) Formaţiunea a depus demersuri în acest sens la cele două instituţii.

Organizarea dezbaterilor de către unii radiodifuzori, începând cu data de 12 iulie, este inacceptabilă, deoarece contravine Regulamentului privind reflectarea campaniei electorale la alegeri. În plus, această campanie va fi una foarte scurtă, a declarat joi, 2 iulie, într-o conferinţă de presă Ghenadie Vaculovschi, numărul unu pe lista electorală a PPCD.

Acesta a precizat că formaţiunea pe care o reprezintă va participa la toate dezbaterile, indiferent de instituţiile mass-media care vor face invitaţia.

Într-un alt context, Vaculovschi a infirmat zvonurile potrivit cărora, aproape de ziua alegerilor, liderul PPCD, Iurie R oşca şi vicepreşedinţii Vlad Cubreacov şi Ştefan Secăreanu, vor fi incluşi din nou în lista electorală.

În aceste alegeri primii 7 pe lista creştin-democraţilor sunt membri ai Noii Generaţii, numiţi de PPCD „cei şapte magnifici”.

Astăzi formaţiunea, la fel ca şi alte partide, a depus flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare la cei 505 ani de la moartea domnitorului.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T