CăutareSr
19 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Şi PNL se retrage din cursa electorală

Liderul PNL, Vitalia Pavlicenco a declarat ieri, în cadrul unor dezbateri electorale televizate, că se retrage din cursa electorală.
Jurnal de Chişinău, 14 iulie 2009, 11:18

Solicitată de JURNAL, Pavlicenco a confirmat acest lucru, declarând că mai multe detalii le va face publice într-o conferinţă de presă pe care o va susţine joi. Liderul PNL a mai spus că se retrage în favoarea partidelor liberale a căror platformă este mai aproape de formaţiunea pe care o conduce. “Rămânem ataşaţi platformei electoralele a echipei democratice unite din 2005 care prevedea ieşirea din CSI şi aderarea la NATO. Platforma partidului se axează pe necesitatea unui parteneriat România-Republica Moldova “Pentru NATO şi UE”, a declarat pentru JURNAL, Vitalia Pavlicenco.

Preşedintele naţional-liberalilor susţine că de la bun început a avut în vedere retragerea, dar s-a conformat legii cu privire la partidele politice care le obligă pe acestea să participe la două scrutine consecutive, în caz contrar acestea riscând a fi radiate. În plus, spune Pavlicenco, campania electorală este unica posibilitate de a avea acces la televiziunea publică, pentru a-şi face cunoscută platforma electorală a partidului. (jurnal.md)Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T