CăutareSr
26 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Alegătorii din Corjova vor vota la Ustia şi Cocieri

Alegătorii din comuna Corjova, raionul Dubăsari, vor putea vota la secţiile nr. 4 din Cocieri şi nr. 13 din Ustia, din acelaşi raion.
DECA-press, 29 iulie 2009, 09:37

2009-07-29/09:30/ Chisinau (IPN) Decizia a fost luată de către Comisia Electorală Centrală după ce în dimineaţa zilei de 29 iulie, secţia nr. 5 din Corjova a fost blocată de forţele separatiste, transmite Info-Prim Neo.

Locuitorii din Corjova vor putea vota la Urstia şi Cocieri în baza listelor suplimentare, la prezentarea documentelor ce atestă domiciliul lor în perimetrul secţiei de votare din Corjova. Cocieri este cea mai apropiată localitate de Corjova, aflându-se la circa 4 km.

Corjova, localitatea de baştină a preşedintelui în exerciţiu Vladimir Voronin, deşi este sub jurisdicţia Chişinăului, de facto este controlată de administraţia transnistreană. Secţia de votare din această comună a fost blocată şi la alegerile locale din 2007, şi la cele parlamentare din 5 aprilie 2009.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T