CăutareSr
27 mai 2020
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Un avion ce a aterizat pe aeroportul din Mărculești a provocat controverse

În presa de la Chişinău a apărut informaţia cum că marfa descărcată din acesta ar fi fost păzită de importante forţe de ordine şi securitate.
PRO TV, 29 iulie 2009, 09:58

Solicitați de PRO TV, angajații Aeroportului au spus că nu știu ce se află la bordul aeronavei IL-62. Directorul general al întreprinderii a declarat însă pentru ziarul SP din Bălți că este vorba de textile, care urmează să ajungă în Ucraina. Potrivit lui, marfa doar tranzitează teritoriul Moldovei. Controversele și suspiciunile au apărut după ce săptămâna trecută un alt avion, despre care se presupune că ar fi aparținut Ministerului Situații Excepționale din Rusia, a aterizat la Mărculești. Ce transporta aeronava și de ce aceasta se află în Moldova nu se știe.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T