CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Vasile Tarlev consideră că cel care va accepta postul de prim-ministru al Moldovei va fi un kamikadze

Tarlev a spus că în condiţia actuală de criză profundă în care se află Moldova, viitorului premier îi va fi foarte greu.
INFOTAG, 10 august 2009, 19:55

Ex-premierul R. Moldova, preşedintele Uniunii Centriste din Moldova (UCM), Vasile Tarlev, consideră că cel care va accepta să conducă noul Guvern va fi un kamikadze.

Vasile Tarlev a spus că în condiţia actuală de criză profundă în care se află Moldova, viitorului premier îi va fi foarte greu.

"S-ar putea ca viitorul Guvern să fie unul de scurtă durată şi cel care va fi în capul acestuia să aibă de pierdut din această funcţie. Ştiu că pe parcursul campaniei electorale mai mulţi doreau să devină premieri, acum numărul acestora a scăzut simţitor", a spus Tarlev.

Vasile Tarlev a comunicat că a purtat discuţii referitor la revenirea sa în fruntea noului Guvern."Nu am dat nici un răspuns. Eu sînt preşedinte de partid şi trebuie să mă consult cu colegii mei înainte de a accepta o funcţie", a specificat el.

Tarlev crede că atît premierul, cît şi viitorul preşedinte al ţării trebuie să fie persoane apolitice. "Odată ce vor fi numiţi în aceste funcţie, noul preşedinte şi premier ar trebui să renunţe la apartenenţa lor politică", a specificat el.

Preşedintele UCM a spus că apreciază constituirea de către cele patru formaţiuni democratice parlamentare a Alianţei pentru Integrare Europeană.

"Aceste formaţiuni trebuie să pună accentul pe interesul poporului şi noi le dorim mult succes", a precizat Vasile Tarlev.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T