CăutareSr
19 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Deputaţii care au părăsit PCRM, şi-au schimbat locurile în Parlament

Vladimir Ţurcan spune că aparatul tehnic al Parlamentului a decis aranajarea deputaţilor în sală.
Moldova Azi, 17 decembrie 2009, 11:59

Cei patru deputaţi care au părăsit fracţiunea PCRM şi-au mutat locurile, scrie Stirea Zilei. La şedinta de astăzi ei nu s-au mai aşezat în sectorul în care stau deputaţii comunişti, ci în sectorul din centru, unde stau cei din AMN şi PD. Victor Stepaniuc stă alături de Vladimir Ţurcan, iar Ludmila Belcencova - alături de Valentin Guznac, în spatele celor doi.

Totodată, Ţurcan a respins  acuzaţiile aduse miercuri de Vladimir Voronin, potrivit cărora cei patru ar fi fost ademeniţi cu bani şi posturi: "Nu trebuie măsuraţii toţi cu aceeaşi măsură. Pe de alta parte, eu înţeleg, vârsta şi emoţiile şi-au spus cuvântul...".

Stirea Zilei menţionează că Victor Stepaniuc nu oferă înterviuri, pentru că este răcit şi se simte foarte rău. Deputatul a declarat pentru Stirea Zilei că a avut o criză în această noapte. "Am fost la doctor şi iau medicamente, dar cred că s-au adunat şi emoţii", a spus Stepaniuc.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T