CăutareSr
2 iulie 2020
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Bustul lui Grigore Vieru a fost instalat pe Aleea Clasicilor

Bustul scriitorului Grigore Vieru a fost instalat joi, 11 februarie, pe Aleea Clasicilor. Acesta cantareste 89 de kg si va fi dezvelit vineri la ora 12.00.
PRO TV, 11 februarie 2010, 15:52

Pe 14 februarie se vor desfasura activitati dedicate zilei de nastere a poetului. Grigore Vieru ar fi implinit 75 de ani.

Pe 16 ianuarie s-a implinit un an de la tragicul accident de circulatie care i-a luat viata poetului Grigore Vieru. Scriitorul se intorcea de la un spectacol desfasurat la Cahul. La volanul masinii se afla directorul adjunct al ansamblului "Joc", Gheorghe Munteanu. Acum trei luni, instanta l-a condamnat pe acesta la cinci ani de puscarie cu suspendare.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T