CăutareSr
29 ianuarie 2022
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Modificări legislative în domeniul libertăţii de exprimare şi a dreptului la informare în Moldova (septembrie-octombrie)

Centrul pentru Jurnalism Independent a lansat o nouă ediţie a buletinului juridic, elaborat cu suportul financiar al organizaţiei Civil Rights Defenders, Suedia.
Centrul pentru Jurnalism Independent, 25 noiembrie 2009, 12:27

În buletinul curent sunt incluse noutăţile legislative, deciziile CEDO, precum şi alte acte normative în domeniului libertăţii de exprimare, adoptate în perioada septembrie-octombrie 2009.  

Vedeţi documentul ataşat.  Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T